Gebruikersnaam
Wachtwoord
  wachtwoord vergeten
Helderheid in een handomdraai
Helderheid in een handomdraai

maakt zelfstandigen zelfstandiger

Onze software biedt zzp’ers een boekhoudpakket, roosterprogramma en marktplaats in één. Gewoon in je broekzak. Vind snel nieuwe klussen, laat je financiën automatisch voor je regelen en sluit je aan bij een breed en waardevol netwerk van opdrachtgevers.

Of je nu een beveiliger, installateur, brandwacht, verkeersregelaar, surveillant of schoonmaker bent: TRNSPRNT ZZP brengt je een zee van tijd, ruimte en rust. En dat is goud waard.

Zo ontzorgen we jou

We hoeven je vast niet uit te leggen dat het leven van een zzp’er bestaat uit veel geregel. Plannen, opdrachten werven, prijsafspraken maken, factureren, je financiën op orde houden en ga zo maar door. Allerlei zaken die je afleiden van je corebusiness. TRNSPRNT ZZP regelt ze voor je.

Alles in één overzicht

TRNSPRNT ZZP fungeert als je persoonlijke administratieve medewerker en boekhouder. Je zet gemakkelijk al je diensten, opdrachten en vrije dagen in ons systeem. Dat doe je ook met prijsafspraken die je met de opdrachtgevers hebt gemaakt. Vervolgens maken wij je facturen, die je met twee drukken op de knop naar de opdrachtgever verzendt. En de facturen die je ontvangt van leveranciers zet je net zo makkelijk in ons systeem.

Tel uit je winst!

Als alles netjes in ons systeem staat, berekent onze software automatisch jouw inkomen. We trekken de mkb-winstvrijstelling en zelfstandigenaftrek af van je brutowinst: dat is je bruto-inkomen. De software berekent ook gelijk de inkomstenbelasting en Zvw-premie die je daarmee moet betalen.

Wat er dan overblijft is je netto-inkomen. Ons systeem vertelt je precies wat je opzij moet leggen (ook voor je pensioen), wat je minimale vraagprijs moet zijn en welk bedrag je aan het eind van de maand overhoudt. Handig!