Gebruikersnaam
Wachtwoord
  wachtwoord vergeten
Helderheid in een handomdraai
Helderheid in een handomdraai

werkt voor facilitair dienstverleners

TRNSPRNT biedt facilitair dienstverleners alle tools om tijd te besparen en het overzicht te bewaren. Zo weet je altijd hoe het ervoor staat met je medewerkers, klanten en werkprocessen. Of alles volgens planning verloopt, hoe de dienstverlening wordt ervaren en wat er eventueel beter kan. Van voorbereiding en uitvoering tot administratie, facturering en verloning. Zonder onnodig gedoe, daar zijn wij namelijk allergisch voor. Net als jij.

Overal en altijd het overzicht bewaren

Als facilitair bedrijf wil je op elk moment van de dag kunnen zien hoe de werkprocessen op verschillende locaties verlopen. Waar je medewerkers mee bezig zijn, welke problemen zich voordoen en of de werkwijze juist is. Ongeacht waar je zelf bent: thuis, op kantoor of op zakenreis.

Overzicht met een druk op de knop

Log in op TRNSPRNT en zie direct welke werkprocessen er lopen en welke modules actief zijn. Zo krijg je inzicht in het functioneren van je bedrijf en kun je beslissingen maken op basis van de feiten. Als een proces niet of onvoldoende wordt uitgevoerd, is dat meteen duidelijk en kun je direct ingrijpen. Met een druk op de knop maak je zaken als ziekteverzuim, leegloop en structureel overwerk overzichtelijk. Dat geeft je meer rust en inzicht. En een mooi streepje voor op je concurrenten.

Keurmerken makkelijk gemaakt

Een keurmerk staat symbool voor kwaliteit. Mooi om op zak te hebben natuurlijk. Maar wie een keurmerk in huis heeft, weet dat het elk jaar weer een hoop gedoe en stress kan opleveren. Alles moet bijgewerkt en gecontroleerd worden voordat de auditor langskomt. En vervolgens verdwijnt het weer een jaar in de kast.

TRNSPRNT begeleidt facilitair dienstverleners bij het hele proces. We slaan je keurmerk, werkprocessen en handboeken allemaal gebundeld op in ons systeem. Zo heb je alles overzichtelijk op één plek. Maandelijks pak je een klein deel van het handboek en keurmerk op en voer je waar nodig aanpassingen door. Op die manier maak je van de eerstvolgende audit een fluitje van een cent.